Monday, 16 January 2017

Kandungan, Kelebihan dan Kesan Kolagen Shaklee

syok sangat collagen shaklee ini bukan sahaja anda akan nampak lebih muda, anjal dan flawless, kandungan bahan yang dipilih langsung tidak memudaratkan mana-mana organ badan kita, malah membantu meningkatkan kesihatan kuku, rambut, sendi & otot tubuh kita.

Kelebihan Collagen Shaklee


Kolagen shaklee mengandungi 4,000mg kolagen RSS(sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Colagen shaklee sangat rendah dalam berat molekul iaitu 1,000 dalton menyebabkan kolagen ini sangat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada dermmis dengan berkesan.

Kenapa kita perlukan kolagen ?


Kerosakkan kolagen dipercepatkan oleh faktor dalaman dan luaran seperti matahari, radikal bebas di udara air dan nutrisi, merokok dan lain-lain. Jesturu itu, shakle Collagen powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.
collagen, shakle, kulit moist
kulit cerah sekata dan mengecilkan liang roma muka

Kandungan Collagen Shaklee


1. Kolagen dari sisik ikan merah
sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.

2. Ebstrak biji camellia japonica
biji camelia japonica terdiri dari asid oliek, satu emolian dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

3. Ekstrak pfaffia
pfaffia yang juga dikenali sebagai genseng brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji camilla japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyaluranic. dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembab dan licin.

4. Elastin dari kolagen ikan
elastin memelihara kulit menjadikan fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berbanding bahu dengan kolagen untuk menegkalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastic

5. Vitamin c dan vitamin b
vitamin c mengalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. vitamin b turut serta dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protien untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk menghasilkan kolagen.

6. Ekstrak kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting di dalam sistesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidratkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

7. Lactobacillus acisdophilus
membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.


Kebaikan lain untuk Collagen Shaklee


Tampak lebih muda

  • kolagen membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.
  • kuku lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna
  • kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik.
  • kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut
  • membantu menghilangkan tanda penuaan.
kolagen, shaklee, jeragat,

Rasa lebih muda

  • kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium. jadi kolagen
  • membantu menguatkan tulang dan menggurangkan kemungkinannya menjadi rapuh.
  • kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-sendi
  • baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.
  • memastikan otak sentiasa sihat. sel gylla membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen. adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat kolagen agar minda anda tetap berkeadaaan baik semakin anda meningkat usia.

Jeragat atau pigmentasi pudar dan hilang dengan collagen


Apabila kolagen rosak atau berkurangan, muka kita akan kelihatan kusam,berkedut dan mula kelihatan tidak berseri. Dengan kecukupan kolegan di bawah kulit kita. Anda sememangnya akan kelihatan lebih muda kerana lebih anjal dan cerah sekata.


Sekotak RM 298
2 Kotak RM 596

TUNGGU....
tawaran 3 kotak
Harga asal RM 894.00 (298 x3)
tetapi anda akan dapat
Keahlian Percuma (RM 65) + Bonus RM 36

Hubungi saya segera untuk mengetahui promosi 3kotak collagen
Pengedar vitamin shaklee bandar enstek, kota seriemas, kuaters klia
seri nian akmad
id : 932118
012 780 5727

No comments:

Post a Comment