Thursday, 12 January 2017

Cara Hilangkan Tompok Hitam Pada Muka Tanpa Laser

Jeragat atau tompok hitam pada ketika ini ,ianya amat sukar dirawat dengan hanya sapuan luaran kecuali dengan kaedah laser. Namun, tahukah anda tompok hitam pada wajah ini boleh dihilangkan dengan hanya dengan pemakanan yang sihat.

Rawatan menghilangkan tompok hitam boleh dihapuskan dengan mengamalkan makanan yang tinggi antioksida. Seperti Vitamin C dan GLA (set paling basic ini amat berkesan).

Dengan kecukupan antioksida kulit sukar menjadi tompok coklat atau hitam di wajah anda.


Set Basic ini adalah set mini jeragat dan mampu menjimatkan kos anda dari mencuba pelbagai produk yang mungkin berkesan namun belum tentu selamat seperti apa yang kami tawarkan.

Apakah menafaat GLA dan vitamin C ini?

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. Gabungan Vitamin E dan Asid Gamma Linolenik ini mampu menstabilkan hormon dan menjadikan kulit anda tidak terlalu berminyak dan kering. 

Kulit terlalu kering menyebabkan kolagen di bawah kulit anda rosak. Ini akan kelihatan tompok coklat pada permukaan muka anda. Gabungan ini jika diamalkan sekurang-kurangnya 3-6bulan, pasti anda akan melihat hasil seakan di atas. 

Vitamin C pula ianya membantu pembentukan kolagen di bawah kulit. Selain kaya dengan antioksida vitamin c juga mampu mencerahkan kulit wajah yang kusam.

Jika anda lihat hampir semua produk kolagen disertakan vitamin c, lihat betapa pentingnya vitamin c untuk kulit anda. 


Dapat set inidari saya
Dengan mengamalkannya InshAllah tiada yang mustahil
Pos ke seluruh Malaysia dan beberpa negara
COD : Bandar Enstek, kota seri emas, Sendayan
012 780 5727
seri nian 


No comments:

Post a Comment